Donatie’s 2014 uitgereikt

Nu de fusie van de lokale politieke partijen SDOH en Helmondse Belangen per 1 januari 2015 een feit is gaan wij verder onder de naam Lokaal sterk. Wij blijven een politieke partij voor en door alle Helmonders.  Op dit moment zijn wij met 5 raadsleden vertegenwoordigd in de Helmondse gemeenteraad.

Hiermee gaat een gezamenlijke wens in vervulling om de lokale politiek in Helmond waar mogelijk te verenigen. Doordat we de krachten bundelen behartigen we nog beter de belangen van de Helmonders. Hiermee dienen we de politiek-bestuurlijke slagvaardigheid en zorgen we voor een transparant en benaderbaar bestuur in de stad.

Om deze fusie te bezegelen zijn er op 29 december 2014  negen  verenigingen c.q. stichtingen verblijd met  een donatie voor hun inzet voor de samenleving.  Deze donaties worden betaald van de afdrachten van de raadsleden.

De verenigingen die dit jaar een donatie van ieder €  500,00 in ontvangst mochten nemen zijn Hobbywerkplaats het Baken,Twirlvereniging Imagination, Stichting  Samen Doen, Stichting MOV Stiphout, Het Jan Visser museum, Stichting Thomas Bouwprojecten.Stichting de Opkikker en Gilde Sint Antonius Abt Mierlo-Hout krijgen ieder €  1.000,00. De vereniging Vrijwillige Verkeersregelaars Helmond VVH  ontvangt  €  1.500,00

Onder het genot van een hapje en een drankje  zijn de donaties uitgereikt.

 

 

IMG_5650-2